

| Thursday, February 27, 2020 | | | | | |
|---|--|---|--------|--|--|
| 5:30 pm Welcome Reception – Non-CME – Refreshments sponsored by University Compounding Pharmacy | | | | | |
| 6:00 pm | Compounded Options for BHRT – Non-CME | Sahar Swidan, PharmD, BCPS | 0.5 hr | | |
| 6:30 pm | Regulatory Updates with BHRT | Sahar Swidan, PharmD, BCPS | 0.5 hr | | |
| 7:00 pm | Adult Growth Hormone Deficiency – Current Literature and Controversies | Ron Rothenberg, MD | 1 hr | | |
| 8:00 pm | Hormones and Pain Modulation | Sahar Swidan, PharmD, BCPS | 1 hr | | |
| 9:00 pm | Close of Session | | | | |
| Friday, Fe | bruary 28, 2020 | | | | |
| 6:30 am | Registration and Continental Breakfast | | | | |
| 7:30 am | Female Hormones: Review of Physiology, Function & the Latest Science | Dian Ginsberg, MD, FACOG | 1.5 hr | | |
| 9:00 am | Estrogen Metabolism | Tara Scott, MD | 1 hr | | |
| 10:00 am | Break | | 1 I | | |
| 10:45 am | Intricacies and other Considerations when Prescribing BHRT Micro Hormone Dosing and Avoiding Pitfalls | Dian Ginsberg, MD, FACOG | 1 hr | | |
| 11:45 am | A Personalized Approach to Thyroid Disorders | Andrew Heyman, MD, MHSA | 1 hr | | |
| 12:45 pm | Lunch Sponsored by L-Nutra | | | | |
| 2:00 pm | Testosterone Deficiency in Men: Treatment, Controversies and Current Studies | Ron Rothenberg, MD | 1 hr | | |
| 3:00 pm | Lab Tests Used in BHRT – Controversies and Practical Pearls | Kris Hart, MN, FNP-RN-C | 0.5 hr | | |
| 3:30 pm | Break | | | | |
| 3:45 pm | Optimizing Hormone Replacement – How to Prescribe BHRT | Ron Rothenberg, MD | 1 hr | | |
| 4:45 pm | Case Studies | Ron Rothenberg, MD Kris Hart, MN, FNP-RN-C | 0.5 hr | | |
| 5:15 pm | Q & A – Panel Discussion – Non-CME | Andrew Heyman, MD, MHSA Tara Scott, MD Dian Ginsberg, MD, FACOG Ron Rothenberg, MD | 0.5 hr | | |
| 5:45 pm | Close of Session | | | | |

WiFi Network: a4m Password: bhrt2020



| Saturday, February 29, 2020 | | | | | |
|-----------------------------|---|---|--------|--|--|
| 6:30 am | Registration and Continental Breakfast | | | | |
| 7:30 am | Female Sexual Function and Dysfunction | Jennifer Landa, MD | 2 hr | | |
| 9:30 am | Break | | | | |
| 10:15 am | Male Sexual Function and Dysfunction | Ron Rothenberg, MD | 1.5 hr | | |
| 11:45 am | Vitamin D | Ron Rothenberg, MD | 0.5 hr | | |
| 12:15 pm | Lunch Sponsored by Fortune Firm | | | | |
| 1:30 pm | The Stress Response System | Andrew Heyman, MD, MHSA | 2 hr | | |
| 3:30 pm | Break | | | | |
| 4:00 pm | Connecting the Dots: A Systems Biology Approach | Andrew Heyman, MD, MHSA | 1 hr | | |
| 5:00 pm | Q & A – Panel Discussion – Non-CME | Andrew Heyman, MD, MHSA Ron Rothenberg, MD Jennifer Landa, MD | 0.5 hr | | |
| 5:30 pm | Close of Session | | | | |