

Pellet Workshop Session Schedule

Schedule Subject to Change

October 11, 2019:

	, 20.01		
8:00 am	Pellet Therapy Introduction and Clinical Evidence on the Need for Customized Dosing	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
9:00 am	Patient Selection, Evaluation and Dosing: The Female Patient	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
10:00 am	Break		
10:30 am	Patient Selection, Evaluation and Dosing: The Female Patient Continued	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
11:30 am	Patient Selection, Evaluation and Dosing: The Male Patient	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
12:30 pm	Lunch on your own		
1:30 pm	Legal Application of Pellet Therapy	Kenneth Orbeck, DO	2 hr
3:30 pm	Break		
4:00 pm	Case Studies and Q & A	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
5:00 pm	End of Session		

October 12, 2019:

7:30 am	Pellets: Preparing & Providing A Sterile Insert	Anthony Campbell, PharmD	1 hr
8:30 am	Case Studies	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
9:30 am	Break		
10:00 am	Case Studies Continued	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
11:00 am	Bring Your Own Case Studies – Group Discussions	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
12:00 am	Lunch on your own		
1:30 pm	Patient Demonstration (non-cme)	Martin Bloom, MD	1 hr
2:30 pm	Hands-on (non-cme)	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
3:30 pm	End of Session		

<u>WIFI</u> Use the codes below to connect to your devices:

> Network: EauMeeting Password: **biocidin1**