

## Nutriceuticals & Herbals: Science and Clinical Application Session Schedule (NON-CME)

Schedule Subject to Change

## Thursday, September 26, 2019:

7:30 am	Regulatory Landscape of Dietary Supplements	Sahar Swidan, PharmD, BCPS	1 hr
8:30 am	When in Doubt, Start with the GUT	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS	1 hr
9:30 am	Break		
10:00 am	Inflammation & Pain: How to Turn Down the Fire	Sahar Swidan, PharmD, BCPS	1.5 hr
11:30 pm	Lunch		
12:30 pm	Metabolic Syndrome: Success Against the Odds	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS	1.5 hr
2:00 pm	Cleanse and Detoxify: Critical Organs and Pathways	Christopher Shade, PhD	1.5 hr
3:30 pm	Break		
4:00 pm	Nutritional Sales to Improve Treatment Outcome and Increase Revenue	Arland Hill, DC, MPH, DACBN	1.5 hr
5:30 pm	Close of session		