

Session Schedule

Schedule Subject to Change

Friday, December 13, 2019:

| 7:30 am | What You Must know About Women's Hormones | Pamela W. Smith, MD, MPH, MS | 2 hr |
|----------|-----------------------------------------------------|-------------------------------------|--------|
| 9:30 am | Break | | |
| 10:00 am | What you Must Know About Women's Hormones Continued | Pamela W. Smith, MD, MPH, MS | 1 hr |
| 11:00 am | What you Must Know About Male Hormones | Jennifer Landa, MD, FMNM, ABAARM | 1 hr |
| 12:00 pm | Lunch | | |
| 1:00 pm | Exhibit Hall – Coffee | | |
| 2:00 pm | What you Must Know About Male Hormones Continued | Jennifer Landa, MD, FMNM, ABAARM | 1 hr |
| 3:00 pm | HPA-Stress-Cortisol-All Dots Connected | Andrew Heyman, MD, MHSA | 1 hr |
| 4:00 pm | Break | | |
| 4:15 pm | HPA-Stress-Cortisol-All Dots Connected Continued | Andrew Heyman, MD, MHSA | 1.5 hr |
| 5:45 pm | Close of Session | | - |

Saturday, December 14, 2019:

| 7:00 am | Hormones and the Heart | Pamela W. Smith, MD, MPH, MS | 1.5 hr |
|----------|--------------------------------------------------|---------------------------------------------|--------|
| 8:30 am | Osteoporosis | Pamela W. Smith, MD, MPH, MS | 1 hr |
| 9:30 am | Break | | |
| 10:00 am | Hormones and Pain Control | Sahar Swidan, PharmD, BCPS, FMNM, ABAAHP | 1 hr |
| 11:00 am | PMS | Al Peters, DO | 1 hr |
| 12:00 pm | Lunch | | |
| 1:00 pm | Exhibit Hall - Coffee | | |
| 2:00 pm | PCOS | Al Peters, DO | 1 hr |
| 3:00 pm | Thyroid Disorders-A Metabolic Approach | Pamela W. Smith, MD, MPH, MS | 1 hr |
| 4:00 pm | Break | | |
| 4:15 pm | Thyroid Disorders-A Metabolic Approach Continued | Pamela W. Smith, MD, MPH, MS | 1 hr |
| 5:15 pm | Problem Solving Through Compounding | Sahar Swidan, PharmD, BCPS, FMNM, ABAAHP | 1 hr |
| 6:15 pm | Close of Session | | |



Session Schedule

Schedule Subject to Change

Sunday, December 15, 2019:

| 7:00 am | What is the Science on HRT and Breast Cancer | Tara Scott, MD, FACOG, FAAFM | 2 hr |
|----------|----------------------------------------------|-----------------------------------------------------------------------------|------|
| 9:00 am | Break | | |
| 9:30 am | Genomics of Breast Cancer-Risk Review | Tara Scott, MD, FACOG, FAAFM | 1 hr |
| 10:30 am | How to Convert HRT Dosage Forms | Sahar Swidan, PharmD, BCPS, FMNM, ABAAHP | 1 hr |
| 11:30 am | Lunch | | |
| 1:30 pm | Laboratory Testing of HRT-The Science | David Zava, PhD | 2 hr |
| 3:30 pm | Break | | |
| 4:00 pm | Case Histories: Connecting All the Dots | Pamela W. Smith, MD, MPH, MS Sahar Swidan, PharmD, BCPS, FMNM, ABAAHP | 2 hr |
| 6:00 pm | Close of Session | | |