

## Module III - Neurology Session Schedule

Schedule Subject to Change

## Thursday, September 26, 2019:

7:30 am	Neuroinflammation and the Brain	Todd LePine, MD	2 hrs
9:30 am	Break		
10:00 am	Case Studies of Inflammation and the Brain	Todd LePine, MD	2 hrs
12:00 pm	Lunch – Provided by L-Nutra – NON-CME		
1:30 pm	The Gut-Brain Connection	Andrew Heyman MD, MHSA	2 hrs
3:30 pm	Break		
4:00 pm	A Metabolic Approach to Parkinson's Disease	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS	1 hr
5:00 pm	A Metabolic Approach to Multiple Sclerosis	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS	1 hr
6:00 pm	Close of Session		

## Friday, September 27, 2019:

7:30 am	Sleep Health and Sleep Disorders: Targeting Insomnia, Sleep Apnea, Narcolepsy, Circadian Disorder, and REM Disorders	Jose Colon, MD, MPH	2 hrs
9:30 am	Break		
10:00 am	Clinical Approach to Neurological Diseases	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS	2 hr
12:00 pm	Lunch – Provided by TA Sciences – NON-CME		
1:45 pm	A Personalized Approach to Neurotransmitters	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS	1.5 hr
3:15 pm	Break		
4:00 pm	The Essentials of Neuro-immuno-endo-psychopharmacology and Neuroimaging: A Modern Neuroscience Approach to Understanding and Treating the Child and Adult Brain in Clinical Practice – Part 1	Elizabeth Stuller, MD	2 hr
6:00 pm	Close of Session		

## Saturday, September 28, 2019:

7:00 am	The Essentials of Neuro-immuno-endo-psychopharmacology and Neuroimaging: A Modern Neuroscience Approach to Understanding and Treating the Child and Adult Brain in Clinical Practice – Part 2	Elizabeth Stuller, MD	2 hr
9:00 am	Break		
9:30 am	Impact of Addictions on Brain Neurology: A Preventative and Treatment Streamlining Approach	Elizabeth Stuller, MD	2 hr
11:30 pm	Lunch		
12:30 pm	How to Help Your Patients Maintain Memory and Focus at Any Age: Prevention of Memory Loss and Cognitive Decline	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS	2 hr
2:30 pm	Break		
3:00 pm	A Complex Developmental Picture of ADD/ADHD across the Age Spectrum, Including the Impact of Neurocognitive/Neurological Variables	Barbara Fisher, PhD, CBSM, BCN	2.5 hr
5:30 pm	Close of Session		