

## Breakthroughs in Chronic Inflammatory Response Syndrome Session Schedule

Schedule Subject to Change

## Saturday, March 9, 2019:

7:30 am	Scope of CIRS	Andrew Heyman, MD, MHSA	15 min
7:45 am	Case Definition, Symptom Clusters and Labs; Ancillaries including VCS	Ritchie Shoemaker, MD	45 min
8:30 am	Treatment Including Non-protocol Modalities that Work	Jacki Meinhardt, FNP-BC	45 min
9:15 am	Break		
9:45 am	Immunology 101: The Hidden Sources of Chronic Inflammation	Andrew Heyman, MD, MHSA	45 min
10:30 am	Pathways in Diagnosis and Treatment	James Ryan, PhD	30 min
11:00 am	Transcriptomics 101 Central Dogma, Mito, Mitoribo and Ribo Abnormalities	James Ryan, PhD	45 min
11:45 am	Using Transcriptomics	Ritchie Shoemaker, MD	30 min
12:15 pm	Lunch – Sponsored by Bio-Botanical - Non-CME		
1:15 pm	Honing in on Correction of Mito and Ribo Changes by Stage, also T Cell Presentation, CD Markers	James Ryan, PhD	45 min
2:00 pm	Expanding Diagnosis to the Brain NQ	Jacki Meinhardt, FNP-BC	30 min
2:30 pm	Correction of Grey Matter Nuclear Atrophy	Ritchie Shoemaker, MD	15 min
2:45 pm	What Didn't We Cover New Course Intro	Andrew Heyman, MD, MHSA	45 min
3:30 pm	Break		
4:00 pm	Perspective on Bedside Care Changed by Advances in CIRS	Jacki Meinhardt, FNP-BC	30 min
4:30 pm	Indications for use of GENIE	James Ryan, PhD	15 min
4:45 pm	It's a long way from Pocomoke	Ritchie Shoemaker, MD	30 min
5:15 pm	Summary	Andrew Heyman, MD, MHSA	15 min
5:30 pm	Q&A	Ritchie Shoemaker, MD Andrew Heyman, MD, MHSA James Ryan, PhD Jacki Meinhardt, FNP-BC	30 min
6:00 pm	Close of session		

WIFI NETWORK NAME: MARQUIS\_CONFERENCE PASSWORD: LNUTRA

WIFI NETWORK NAME: MARQUIS\_CONFERENCE PASSWORD: LNUTRA