CLINICAL ENDOCRINOLOGY SYMPOSIUM SAN DIEGO - SEPTEMBER 26-28, 2019

5:30 pm	Welcome Reception - Non-CME - Refreshments sponsored by	University Compounding Pharmac	y
5:00 pm	Compounds Used in BHRT – Non-CME	Dave Metayer	0.5 hr
5:30 pm	What You Must Know About Female Hormones	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS	1.5 hr
3:00 pm	What You Need to Know about Male Hormones	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS	1 hr
9:00 pm	Close of Session	1	
Friday, Se	eptember 27, 2019		
7:00 am	Registration and Continental Breakfast		
8:00 am	Thyroid Optimization	Ron Rothenberg, MD	1 hr
9:00 am	Female Hormones - Overview	Kris Hart, MN, FNP-RN-C	1 hr
10:00 am	Break		
10:30 am	Female Sexual Dysfunction	Barbie Barrett, MD, MS	1 hr
11:30 am	Common Female BHRT Problems – Case Studies	Barbie Barrett, MD, MS Kris Hart, MN, FNP-RN-C	0.5 hr
12:00 pm	Lunch – Provided by Precision Analytical – NON-CME		
1:30 pm	Testosterone Deficiency in Men: Treatment Controversies	Ron Rothenberg, MD	1 hr
2:30 pm	Adult Growth Hormone Deficiency	Andrew Jurow, MD, MS	1 hr
3:30 pm	Break		
4:15 pm	Lab Tests Used in BHRT – Controversies and Practical Model	Kris Hart, MN, FNP-RN-C	0.5 hr
4:45 pm	Optimizing Hormone Replacement – How to Prescribe Bio- Identical Hormone Replacement Therapy	Ron Rothenberg, MD	1 hr
5:45 pm	Q & A – Panel Discussion - Non-CME	Barbie Barrett, MD, MS Andrew Jurow, MD, MS Ron Rothenberg, MD Kris Hart, MN, FNP-RN-C	0.5 hr
6:15 pm	Close of Session	1	

CLINICAL ENDOCRINOLOGY SYMPOSIUM SAN DIEGO - SEPTEMBER 26-28, 2019

Saturday, September 28, 2019					
7:00 am	Registration and Continental Breakfast				
8:00 am	New and Innovative Compounding Formulas For Your Practice Non-CME	Rick Rhoads, PharmD	0.5 hr		
8:30 am	Hypothalamic Pituitary Adrenal Axis Dysfunction	Andrew Jurow, MD, MS	1 hr		
9:30 am	Male Sexual Function/Dysfunction	Ron Rothenberg, MD	1 hr		
10:30 am	Break				
11:00 am	Melatonin and Vitamin D	Ron Rothenberg MD	0.75 hr		
11:45 am	Skin and Hair Issues	Barbie Barrett, MD, MS	0.75 hr		
12:30 pm	Lunch – Provided by Legally Mine – NON-CME				
1:30 pm	Women, Hormones and Cancer	Uzzi Reiss, MD	2 hr		
3:30 pm	Break				
4:00 pm	Case Histories in Hormone Replacement: PCOS, PMS, Perimenopause, and Menopause	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS	0.5 hr		
4:30 pm	Q & A- Panel Discussion - Non-CME	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS Ron Rothenberg, MD Andrew Jurow, MD, MS Barbie Barret, MD, MS Kris Hart, MN, FNP-RN-C Uzzi Reiss, MD	1 hr		
5:30 pm	Close of Session				