Achieving Longevity with Restorative Hormone Therapy Session Schedule Schedule Subject to Change

Wednesday December 12, 2018

8:00 am	Introduction to Hormones	Thierry Hertoghe, MD	15 min
8:15 am	Safe Thyroid Therapy: The Many Practical Tips To Do better	Thierry Hertoghe, MD	1 hr 45 min
10:00 am	Break		
10:30 am	All You Need to Know about DHEA Therapy	Thierry Hertoghe, MD	1 hr
11:30 am	Safe Protocols for Cortisol and Aldosterone Therapies	Thierry Hertoghe, MD	1 hr
12:30 pm	Lunch		
1:30 pm	Recommended Protocols for Female Hormone Therapy during Pre- and Post-Menopause	Thierry Hertoghe, MD	2 hr
3:30 pm	Break		
4:00 pm	2018 Update on Testosterone Treatment in Men and Women	Thierry Hertoghe, MD	1 hr
5:00 pm	Interactive Question and Answer Session with On-Stage Consults	Thierry Hertoghe, MD	1 hr
6:00 pm	Close of Session		