## Achieving Longevity with Restorative Hormone Therapy Session Schedule

Schedule Subject to Change

## Wednesday December 12, 2018:

8:00 am	Introduction to Hormones	Thierry Hertoghe, MD	1 hr
9:00 am	Safe Thyroid Therapy	Thierry Hertoghe, MD	1 hr
10:00 am	Break		
10:30 am	All You Need to Know about DHEA Therapy	Thierry Hertoghe, MD	1 hr
11:30 am	Safe Protocols for Cortisol and Aldosterone Therapies	Thierry Hertoghe, MD	1 hr
12:30 pm	Lunch		
2:00 pm	Recommended Protocols for Female Hormone Therapy during Pre- and Post-Menopause	Thierry Hertoghe, MD	2 hr
4:00 pm	Break		
4:30 pm	2018 Update on Testosterone Treatment in Men and Women	Thierry Hertoghe, MD	1 hr
5:30 pm	Interactive Question and Answer Session	Thierry Hertoghe, MD	1 hr
6:30 pm	Close of Session		