Weight Management Symposium Session Schedule Schedule Subject to Change

Friday, October 19, 2018:

8:00 am	Fasting Mimicking Diet	James LaValle, RPh, CCN, ND (Trad)	1 hr
9:00 am	Diet Templates: Keto, Low Carb, HCG	Laura LaValle, RDN, LD	1 hr
10:00 am	Break		
10:30 am	Diet Templates: Keto, Low Carb, HCG	Laura LaValle, RDN, LD	1 hr
11:30 am	Peptides and Weight Loss	William Seeds, MD	1 hr
12:30 pm	Lunch		
1:30 pm	Peptides and Weight Loss – Continued	William Seeds, MD	1 hr
2:30 pm	Teaching Tools; Biometric Assessments (Show and Tell)	Anthony Capasso, MD	1 hr
3:30 pm	Break		
4:00 pm	Labs for Weight Loss	James LaValle, RPh, CCN, ND (Trad)	2 hrs
6:00 pm	Close of Session		

Saturday, October 20, 2018:

7:30 am	Trackers	James LaValle, RPh, CCN, ND (Trad)	1 hr
8:30 am	Hormones and Weight Loss	Pamela W. Smith, MD, MPH	1 hr
9:30 am	Break		
10:00 am	Hormones and Weight Loss – Continued	Pamela W. Smith, MD, MPH	1 hr
11:00 am	The Best Supplements for Weight Management	James LaValle, RPh, CCN, ND (Trad)	1 hr
12:00 pm	Lunch		
1:30 pm	The Best Supplements for Weight Management – Continued	James LaValle, RPh, CCN, ND (Trad)	1 hr
2:30 pm	Putting It All Together: Setting up Your Practice & Group Breakout: Designing Your Weight Loss Program	Anthony Capaaso, MD James LaValle, RPh, CCN, ND (Trad) & Laura LaValle, RDN, LD	1 hr
3:30 pm	Break		
4:00 pm	Putting It All Together: Setting up Your Practice & Group Breakout: Designing Your Weight Loss Program – Continued	Anthony Capaaso, MD James LaValle, RPh, CCN, ND (Trad) & Laura LaValle, RDN, LD	2 hr
6:00 pm	Close of Session		