<u>Certification in Peptide Therapy</u> <u>Module I</u> Session Schedule

Schedule Subject to Change

Thursday, September 27, 2018: Intro to Peptides, Growth Hormone, and Exercise and Peptides

Welcome to the Peptides Certification Course: Introduction and Review of Curriculum and Expectations	William Seeds, MD	½ hr
Introduction to Peptides: Past and Current Day Surge in the Peptides Market Space & Real Time Relevance	Ryan Smith	½ hr
Current and Future Regulation of Peptides	Irv Wiesen, Esq	½ hr
Panel Q&A	William Seeds, MD, Ryan Smith, Irv Wiesen, Esq, James LaValle, RPh, CCN	½ hr
Goal-Based Keys to the Metabolic Efficiency of Peptides	James LaValle, RPh, CCN	½ hr
Break		
Highlights and Dosing of Growth Hormone, IGF- 1, GHRH/GHRP (Case Studies)	William Seeds, MD	1 ½ hr
Lunch		
Supplements including Alpha GPC, Phosphitidic Acid, Rg3, NADH, & L-Glutamine	James LaValle, RPh, CCN	1 hr
Modes of Exercise and Fasting Schedules	William Seeds, MD	1 hr
Break		
Proper Nutrition for Optimal Exercise Habits	James LaValle, RPh, CCN	1 hr
Review of Case Studies	William Seeds, MD and James LaValle RPh, CCN	1 hr
Close of Session		
	Introduction and Review of Curriculum and Expectations Introduction to Peptides: Past and Current Day Surge in the Peptides Market Space & Real Time Relevance Current and Future Regulation of Peptides Panel Q&A Goal-Based Keys to the Metabolic Efficiency of Peptides Break Highlights and Dosing of Growth Hormone, IGF- 1, GHRH/GHRP (Case Studies) Lunch Supplements including Alpha GPC, Phosphitidic Acid, Rg3, NADH, & L-Glutamine Modes of Exercise and Fasting Schedules Break Proper Nutrition for Optimal Exercise Habits Review of Case Studies	Introduction and Review of Curriculum and ExpectationsWilliam Seeds, MDIntroduction to Peptides: Past and Current Day Surge in the Peptides Market Space & Real Time RelevanceRyan SmithCurrent and Future Regulation of PeptidesIrv Wiesen, EsqPanel Q&AWilliam Seeds, MD, Ryan Smith, Irv Wiesen, Esq, James LaValle, RPh, CCNGoal-Based Keys to the Metabolic Efficiency of PeptidesJames LaValle, RPh, CCNBreakWilliam Seeds, MDHighlights and Dosing of Growth Hormone, IGF- 1, GHRH/GHRP (Case Studies)James LaValle, RPh, CCNSupplements including Alpha GPC, Phosphitidic Acid, Rg3, NADH, & L-GlutamineJames LaValle, RPh, CCNModes of Exercise and Fasting SchedulesWilliam Seeds, MDBreakIames LaValle, RPh, CCNReview of Case StudiesJames LaValle, RPh, CCNReview of Case StudiesJames LaValle, RPh, CCNReview of Case StudiesJames LaValle, RPh, CCN

Friday, September 28, 2018: Weight Loss, Arthritis and Inflammation

7:30 am	Weight Loss Strategies with Peptides GHRH/GHRP	William Seeds, MD	2 hr
9:30 am	Fasting and Endogenous IGF-1 Production and Circadian Timing	William Seeds, MD	½ hr
10:00 am	Break		
10:30 am	Metabolism of Weight Loss and Fasting	James LaValle, RPh, CCN	1 ½ hr
12:00 pm	Lunch		
1:30 pm	Arthritis, Tendinitis, Strains and Sprains	William Seeds, MD	2 hr
3:30 pm	Break		
4:00 pm	Nutrition and Arthritis	James LaValle, RPh, CCN	1 hr
5:00 pm	Case Studies on Weight Loss and Arthritis	William Seeds, MD and James LaValle, RPh, CCN	1 hr
6:00 pm	Close of Session		

Certification in Peptide Therapy Module II Session Schedule Schedule Subject to Change

Saturday, September 29, 2018: Wound Care, Diabetic Wounds, Ulcer, Abrasions, Gum Disease

7:30 am	Wounds and Healing Part I	William Seeds, MD	1 hr
8:30 am	Wounds and Healing Part 2	Kathy O'Neil Smith, MD	½ hr
9:00 am	Best Practices in Primary Care for Wound Healing	Kathy O'Neil Smith, MD	1 hr
10:00 am	Break		
10:30 am	Essential Nutritional Protocols for Wound Healing	James LaValle, RPh, CCN	½ hr
11:00 am	Panel Q&A and Case Studies	William Seeds, MD, James LaValle, RPh, CCN, and Kathy O'Neil Smith, MD	1 hr
12:00 pm	Lunch		
1:30 pm	Introduction to Brain Inflammation	Andrew Heyman, MD	1 hr
2:30 pm	GHRH/GHRP, IGF-1 and IGF-2	William Seeds, MD	½ hr
3:00 pm	BPC, Melanotan 2, DSIP	William Seeds, MD	½ hr
3:30 pm	Break		
4:00 pm	Cerebrolysisn, Semax, Seldank	Kathy O'Neil Smith, MD	½ hr
4:30 pm	What to Eat for Brain Health	James LaValle, RPh, CCN	1 hr
5:30 pm	Personal Case: Traumatic Brain Injury	Kathy O'Neil Smith, MD	½ hr
6:00 pm	Close of Session		

Sunday, September 30, 2018: Libido, Aesthetics and Hormones

7:30 am	Libido PT 141, Melanotans 1 & 2	William Seeds, MD	1 hr
8:30 am	Aesthetics, Skin, Dermal Abrasions and Creams	Joseph Cleaver, MD	1 hr
9:30 am	HRT and Up Regulation with Peptides	William Seeds, MD	½ hr
10:00 am	Break		
10:30 am	Nutrient Augmentation for Libido and Skin	James LaValle, RPh, CCN	1 ½ hr
11:30 am	Panel Q&A	William Seeds, MD, James LaValle, RPh, CCN and Joseph Cleaver, MD	½ hr
12:00 pm	Lunch		
1:00 pm	Introduction to Autoimmune Disease and Inflammation	Andrew Heyman, MD	1 hr
2:00 pm	Peptide Based Approaches to Autoimmune Disorders	Kathy O'Neil Smith, MD	1 hr
3:00 pm	Break		
3:30 pm	Links Between Nutrition and Autoimmune Diseases	James LaValle, RPh, CCN	1 hr
4:30 pm	Personal Case Studies: Doctors' Experiences as Patients	William Seeds, MD, Andrew Heyman, MD, James LaValle, RPh, CCN and Kathy O'Neil Smith, MD	1 hr
5:30 pm	Close of Session		