

Pellet Workshop Session Schedule

Schedule Subject to Change

Friday, October 19, 2018:

8:00 am	Pellet Therapy Introduction and Clinical Evidence on the Need for Customized Dosing	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
9:00 am	Patient Selection, Evaluation and Dosing: The Female Patient	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
10:00 am	Break		
10:30 am	Patient Selection, Evaluation and Dosing: The Female Patient Continued	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
11:30 am	Reducing the Risk Profile in Pellet Insertion	Enrique Jacome, MD	1 hr
12:30 pm	Lunch- Sponsored by Pellecome 20 minute didactic followed by live pellet insertion demo (female), Q&A		
1:30 pm	Patient Selection, Evaluation and Dosing: The Male Patient Continued	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
2:30 pm	Legal Application of Pellet Therapy	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
3:30 pm	Break		
4:00 pm	Legal Application of Pellet Therapy Continued	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
5:00 pm	End of Session		

Saturday, October 20, 2018:

7:30 am	Pellets: Preparing & Providing A Sterile Insert	Anthony Campbell, PharmD	1 hr
8:30 am	Case Studies	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
9:30 am	Break		
10:00 am	Case Studies Continued	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
11:00 am	Bring Your Own Case Studies – Group Discussions	Kenneth Orbeck, DO	1 hr
12:00 am	Lunch		
1:30 pm	Patient Demonstration	Nikki Walden, MD	1 hr
2:30 pm	Hands-on	Kenneth Orbeck, DO Nikki Walden, MD	1 hr
3:30 pm	End of Session		