

## Module III - Neurology Session Schedule

Schedule Subject to Change

## **Friday, August 10, 2018:**

7:30 am	The Essentials of Neuro-immuno-endo-psychopharmacology and Neuroimaging. A Modern Neuroscience Approach to Understanding and Treating the Child and Adult Brain in Clinical Practice – Part One	Elizabeth Stuller, MD	2 hrs
9:30 am	Break		
10:00 am	The Essentials of Neuro-immuno-endo-psychopharmacology and Neuroimaging. A Modern Neuroscience Approach to Understanding and Treating the Child and Adult Brain in Clinical Practice – Part Two	Elizabeth Stuller, MD	2 hrs
12:00 pm	Lunch	•	
1:30 pm	The Essentials of Neuro-immuno-endo-psychopharmacology and Neuroimaging. A Modern Neuroscience Approach to Understanding and Treating the Child and Adult Brain in Clinical Practice Continued	Elizabeth Stuller, MD	1 hr
2:30 pm	Clinical Approach to Neurological Diseases	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS	1.5 hr
4:00 pm	Break		
4:30 pm	A Metabolic Approach to Parkinson's Disease	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS	1.5 hr
6:00 pm	Close of Session		

## Saturday, August 11, 2018:

7:30 am	Neuroinflammation and the Brain	Todd LePine, MD	2 hrs
9:30 am	Break		
10:00 am	Case Studies of Inflammation and the Brain	Todd LePine, MD	2 hrs
12:00 pm	Lunch		
1:30 pm	The Gut-Brain Connection	Andrew Heyman MD, MHSA	2 hrs
3:30 pm	Break		
4:00 pm	Sleep Health and Sleep Disorders: Targeting Insomnia, Sleep Apnea, Narcolepsy, Circadian Disorder, and REM Disorders	Jose Colon, MD, MPH	2 hrs
6:00 pm	Close of Session		

## **Sunday, August 12, 2018:**

7:00 am	Neurobiology: Systems Biology and the Convergence of Neuroimmunology and Psychoneuroendocrinology	Jay Lombard, DO	2 hrs
9:00 am	Break		
9:30 am	Neurobiology: Systems Biology and the Convergence of Neuroimmunology and Psychoneuroendocrinology Continued	Jay Lombard, DO	2 hrs
11:30 am	Lunch		
1:00 pm	Neurobiology: Systems Biology and the Convergence of Neuroimmunology and Psychoneuroendocrinology Continued	Jay Lombard, DO	2 hrs
3:00 pm	Break		
3:30 pm	How to Help Your Patients Maintain Memory and Focus at Any Age: ADD/ADHD, Prevention of Memory Loss and Cognitive Decline	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS	1 hr
4:30 pm	A Metabolic Approach to Multiple Sclerosis	Pamela W. Smith, MD, MPH, MS	1 hr
5:30 pm	Close of Session		