## <u>Cannabis in Medicine</u> Pre-Conference Session Schedule

Schedule Subject to Change

## Thursday April, 12, 2018

7:45 AM	Introductions (non-CME)	Joseph Maroon, MD, FACS	15 min
8:00 AM	The Endocannabinoid System	Hector Lopez, MD	1 hr
9:00 AM	Break		
9:30 AM	Treatment Applications for Neurological and Head Trauma with Cannabis and Cannabinoids	Michael Lewis, MD	1 hr
10:30 AM	Alpha-GPC and Omega-3 for Improving Cognition, Memory and Energy	Joseph Maroon, MD, FACS	1 hr
11:30 PM	How is it That CBD Has Therapeutic Effects? Lunch Presentation Sponsored by Isodiol (non-CME)		1 hr
12:30 PM	Stress, Adrenal Health, and Cannabidiol: The ECS-HPA Connection	Aimée Gould Shunney, ND	1 hr
1:30 PM	Exploring Medical Marijuana: Cannabidiol (CBD) for Diabetes and Diabetic Complications	Jeff Bost, PAC	1 hr
2:30 PM	Break		
3:00 PM	Medical Cannabis Dosing and Administration	Jamie Corroon, ND, MPH	1 hr
4:00 PM	Title TBD	Raj Gupta, PhD, MBA	1 hr
5:00 PM	Close of Session		