

Mitochondria: The Conductor, The Powerhouse, The Key to Cellular Healing Session Schedule Schedule Subject to Change Sheraton Park City Park City, UT

October 13, 2023

| 7:00 am | Registration and Breakfast | | |
|----------|---|---|------------|
| 8:00 am | Welcome and Introduction | | |
| 8:05 am | From Silos to Salugenesis: A New Era of Medicine | Andrew Heyman, MD, MHSA | 1 hr |
| 9:00 am | Cell Danger Response: Safety First | John Kim, PharmD, FAARFM | 1 hr |
| 10:00 am | Break | | |
| 10:30 am | CIRS: What Mold, Lyme, CFS and Long-haulers Have in Common | Richie Shoemaker, PhD | 1 hr |
| 11:30 am | Panel Discussion and Q&A | | 0.5 hr |
| 12:00 pm | Lunch Sponsored by OrthoMolecular Products (Non-CME) Mitocore Feature | | NON CME |
| 1:00 pm | CIRS Case Studies: Where the Rubber Meets the Road | Andrew Heyman, MD, MHSA Ritchie Shoemaker, PhD | 1 hr |
| 2:00 pm | MitoTox: How Environmental Toxicants Impact the Powerful yet Fragile Mitochondria | Jill Carnahan, MD, ABIHM, IFMCP | 1 hr |
| 3:00 pm | Break | | |
| 3:30 pm | Case Studies: How to Eliminate Toxins and Rebuild Mitochondrial Resilience | Jill Carnahan, MD, ABIHM, IFMCP | 1 hr |
| 4:30 pm | Panel Discussion and Q & A | | 0.5 hr |
| 5:00 pm | Close of Session | | 6 CME |



Mitochondria: The Conductor, The Powerhouse, The Key to Cellular Healing Session Schedule Schedule Subject to Change Sheraton Park City Park City, UT

October 14, 2023

| 7:00 am | Breakfast | | |
|----------|--|-----------------------------------|------------|
| 8:00 am | Inflammaging and Metabolic Decline | Philip Ovadia, MD | 1 hr |
| 9:00 am | HIV Patients as a Proof of Concept in the Mitochondrial-Immune Connection | Jon Kaiser, MD | 1 hr |
| 10:00 am | Break | | |
| 10:30 am | The Mind and the Mitochondria | Jarrod Spencer, PsyD | 1.5 hr |
| 12:00 pm | Lunch Sponsored by OrthoMolecular Prodcuts (Non-CME) | | NON CME |
| 1:00 pm | Metabolism and Mitochondria: Case Studies | James LaValle, RPh, CCN, MT, DHPh | 1 hr |
| 2:00 pm | Implementing Mitochondrial Intervention into the Patient Care Plan | Elroy Vojdani, MD, IFMCP | 1 hr |
| 3:00 pm | Break | | |
| 3:30 pm | The Top Nutrient and Lifestyle Interventions for Mitochondrial Improvement | Elroy Vojdani, MD, IFMCP | 1 hr |
| 4:30 pm | Panel Discussion and Q & A | | 0.5 hr |
| 5:00 pm | Close of Session | | 6.5 CME |